Danimarkë: Shqiptarja zuri vendin e parë në Kampionatin Botëror me temë për “Bullizmin”

Shpërndaje lajmin

Ajo është Altina Salihu, shqiptare nga Kosova e cila zuri vendin e parë në Kampionatin Botëror i cili u mbajte në Danimarkë me temë për “Bullizmin”, njofton albinfo.ch.
Në mesin e 105 shteteve, Altina Salihu, nxënëse e gjimnazit “Hamëz Jashari” në Skënderaj, e zuri vendin e parë në Kampionatin Botëror i cili u mbajte në Danimarkë me temë për “Bullizmin”.
Nga 100 pikë të mundshme ajo mori 93, duke lënë prapa përfaqësuesen e Anglisë me 85 pikë dhe atë të Francës me 67. /Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published.