“Dashuri e madhe”, Saimiri publikon pamjet romantike për herë të parë si çift me Merin(FOTO)

Share

Mbrëmjen e djeshme u finalizua programi i dashurisë, “Love Story”, ku princi modern, Saimiri zgjodhi modelen Meri për ta pasur si partneren e tij të ardhshme. E para që u njoh me vendimin e Saimirit ishte Generda.

Saimiri e falenderoi atë për gjithë momentet e bukura dhe u shpreh se ai nuk ka ndjenja ndaj saj dhe se nuk mundet t’i komandoj ato. Generda u prek dhe i uroi Saimirit rrugëtim të mbarë me Merin.

"Dashuri e madhe", Saimiri i “Love Story” publikon pamjet

Ndërsa para se të surprizonte Merin me vendimin, Saimiri theksoi dhe njëherë se për të ka pasur më shumë se një pëlqim, që nga dita e parë që e ka parë.

"Dashuri e madhe", Saimiri i “Love Story” publikon pamjet

Edhe pse në rrjet po qarkullojnë hipoteza nga më të ndryshmet që venë në dyshim dashurinë e tyre, Saimir ka vendosur të publikojë pamjet me Merin edhe pas përfundimit të programit.

"Dashuri e madhe", Saimiri i “Love Story” publikon pamjet

Ai ka publikuar një video të shkëputur nga takimi romantik në Romë që zhvilloi për mbrëmjen e djeshme dhe e shoqëron në sfond me këngën “Grande Amore”.

"Dashuri e madhe", Saimiri i “Love Story” publikon pamjet

"Dashuri e madhe", Saimiri i “Love Story” publikon pamjet


Share

Komente