January 19, 2022

Dënohet me 250 franga pasi nuk kaloi në të gjelbrën

Shpërndaje lajmin

Nëse kaloni në një dritë të kuqe – do të gjobiteni. Çdo shofer do ta dijë atë. Por funksionon edhe e kundërta.

Një shofer i Gjenevës në të shtatëdhjetat e tij u gjobit me CHF 250 për mos shkuar kur drita u bë e gjelbër.

Djali i shoferit tha se ai ishte shpërqendruar nga fëmija i tij i madh në pjesën e pasme, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Shoferi thotë se nuk e di sa kohë ishte në dritën e gjelbër – por ai tregon se nuk ishte orë e pikut dhe nuk kishte asnjë makinë tjetër përreth në atë kohë.

Sidoqoftë, ai nuk po diskuton që ai nuk shkoi kur drita ishte e gjelbër – dhe kështu ai pagoi gjobën.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *