Shpërndaje lajmin

Një shumicë e cilësuar prej 95 deputetësh votuan pro rritjes së pagave për zyrtarët e lartë  publikë të enjten, pavarësisht se kryeministri Edi Rama dhe ish-kryeministri Sali Berisha u shprehën kundër rritjes për deputetët dhe ministrat. Projektligjet e qeverisë për hierarkinë e re të pagave morën vetëm tre vota kundër dhe asnjë abstenim. Nënkryetarja e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *