September 18, 2021

Deputetët miratojnë formimin e komisioneve parlamentare

Shpërndaje lajmin

Në seancën, e cila është duke u mbajtur në Kuvendin e Kosovës, janë miratuar edhe propozimet për emërimin e komisioneve parlamentare, përcjell albinfo.ch.

Me 89 vota pro, një abstenim dhe asnjë votë kundër, Kuvendi ka miratuar propozimin e grupeve parlamentare për emërimin e komisioneve parlamentare.

Pas diskutimit të pikave jashtë rendit të ditës, pyetjeve drejt ministrave dhe kryeministrit, Kuvendi ka miratuar komisionet parlamentare, ndërsa pritet të diskutojë edhe për pandeminë.

Seanca është duke vazhduar.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *