Deputeti demokrat: Ja me çfarë logo do dalim në zgjedhjet e 14 majit

Shpërndaje lajmin

“Gjykata nuk ka thënë ashtu realisht. Gjykata, edhe në absurditetin më të madh të saj, e ka kthyer gjykimin përsëri në Shkallën e Parë. Nuk ka thonë ndonjë gjë gjykata, të mos krijojmë iluzione kot. Këto janë kamuflazhe, janë gjëra që bëhen në mënyrë të paligjshme dhe të errët të gjykatës”, theksoi ai.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *