Deputeti shqiptar në Zürich, Përparim Avdili takoi zëvëndëskryeministrin e Maqedonisë së Veriut Fatmir Bytyqin

Shpërndaje lajmin

Deputeti shqiptar i Asamblesë së Zürich Përparim Avdili ka zhvilluar një takim në me zëvëndëskryeministrin e Maqedonisë së Veriut Fatmir Bytyqi, raporton Albinfo.ch.

Avdili tha se ky takim ishte shumë miqësor duke theksuar se Maqedonia e Veriut ka një diasporë të madhe në Zvicër dhe sidomos në Zürich.

“Gjithashtu ai vend është dhe tërheqës për investorë nga Zvicra. Shumë arsye pra për të zhvilluar edhe më tutje lidhjet dhe bashkpunimin nga Zvicra”, ka shkruar ai.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *