Deri në mars mund të konfirmohet ose hidhet poshtë aktakuza për Gucatin e Haradinajn

Share

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës ka caktuar një gjykatës të procedurës paraprake në Çështjen-BC-2020-07, respektivisht në çështjen Gucati dhe Haradinaj, shkruan Arbresh.info.

Atë mund ta gjeni këtu: https://repository.scp-ks.org/details.php?doc_id=091ec6e980378868&doc_type=stl_filing&lang=eng.

Sipas Rregullores së Procedurës dhe të Provave, varësisht nga specifikat e një çështje individuale, gjykatësi i procedurës paraprake ka një afat prej 6 muajsh, nga paraqitja e aktakuzës dhe të gjithë materialit mbështetës, për të vendosur nëse do ta konfirmojë ose të hedhë poshtë aktakuzën.

Faton Klinaku: Sapo u informova nga Nasim Haradinaj se ndaj tij e Hysni Gucatit nuk është konfirmuar aktakuza

 

The post Deri në mars mund të konfirmohet ose hidhet poshtë aktakuza për Gucatin e Haradinajn appeared first on Arbresh.info.


Share

Komente