Dëshmon në Gjykatë Alma Kaçi: Pse e filmova aktin në zyrën e Gjicit, jam viktimë

0
Shpërndaje lajmin

“Jam viktimë, kisha projekt, merrem me qentë, kam 20 qenë në shtëpi. E xhirova pasi herën e parë kur e takova ai me ngacmoj dhe vendosa ta filmoj ne takimin e dytë”- tha ajo.
vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *