Shpërndaje lajmin

Seanca për prokuroren e Elbasanit, Elveta Murra dështoi të zhvillohej për herë të tretë të enjten, pasi subjekti i rivlerësimit dhe avokati i saj pretenduan pamundësinë për të marrë pjesë për shkaqe shëndetësore. Kryesuesja e trupës së KPK, Etleda Çiftja sqaroi të enjten se Komisioni ishte vendosur në dijeni nga subjekti i rivlerësimit me anë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *