Dhimbje e madhe! Koronavirusi i merr jetën infermierit shqiptar…!!

Share

Rëndohet bilanci i vik ti mave nga Co.vid-19 në Qarkun e Shkodrës.Pas një paci enti dhe efe ktivit të po lic isë së Bashkisë Shkodër, koronavirus i merr jetën infermierit që shërbente në qendrën shëndetësore Gril-Vrakë.Bëhet fjalë për 59 vjeç arin, Fran Kështeja i cili nuk ka mundur të fitojë be tejën me Covid-in. Kështeja ishte i shtruar prej ditësh.Situata e pandemisë në vend ka ardhur duke u përkeqësuar.


Share

Komente