Disa arsye pse duhet të hani fara kungulli

Shpërndaje lajmin

Thuajse të gjithëve iu ka ndodhur që teksa pastrojnë kungullin i flakin farat. Por ky është një gabim, pasi ju duhet t’i konsumoni. Këto janë arsyet pse:
-Janë të pasura me selen
-Janë të pasura me antioksidant
-Janë të pasura me hekur
-Janë të pasura me fosfor
-Janë të pasura me zink
-Kanë përmbajtje të mirë triptofani
-Janë të pasura me Omega 3
-Ndihmojnë në shëndetin e prostatit
-Parandalojnë formimin e cisteve
-Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *