Dita Ndërkombëtare e Tokës/ Begaj: Bashkë kundër plastikës, ҫdo hap i vogël drejt zgjidhjeve të qëndrueshme

0
Shpërndaje lajmin

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, ka përcjellë një mesazh, nëpërmjet të cilit nxit qytetarët të përkujdesen për mjedisin ku jetojnë, në dobi të jetesës së fëmijëve të tyre dhe të ardhmes së përbashkët.
Presidenti Begaj, bën thirrje të mos qëndrojë askush indiferent, përballë emergjencës së ndryshimeve klimatike.
“Çdo hap i vogël drejt zgjidhjeve të qëndrueshme, është një hap i madh për shëndetin e planetit tonë.
Bashkë kundër plastikës, për një të ardhme më të pastër!”, shkruan Begaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *