Dje u tha se ishte helmuar, miliarderi Abramovich merr pjesë në bisedimet e Stambollit

Shpërndaje lajmin

Miliarderi rus Roman Abramovich,  pronar i klubit të futbollit Chelsea, është parë brenda bisedimeve në Stamboll.
Në fotot e transmetuara nga mediat turke, ai shihet i ulur në një tavolinë përkrah Ibrahim Kalin, zëdhënës i Presidentit Erdogan, dhe mban kufje përkthimi.
Ai nuk është në tryezën kryesore të delegacioneve ruse dhe ukrainase.
Kalin thuhet se ka ndihmuar në koordinimin e takimeve midis oligarkut rus dhe një anëtari të delegacionit ukrainas në hotelet e Stambollit.
Prania e Abramovich tregon se ai është ende i përfshirë në njëfarë niveli në përpjekjet e ndërmjetësimit.
Dje dolën raporte se ai pësoi simptoma të dyshimit të helmimit në bisedimet e paqes në kufirin Ukrainë-Bjellorusi në fillim të këtij muaji./

Leave a Reply

Your email address will not be published.