January 24, 2022

“Do ta këpus një unë ty moj po ik ulu…”, Donaldi e tepron dhe sillet shumë arrogant ndaj Beatrixës (video)

Shpërndaje lajmin

Derisa janë një nga çiftet më të përfolura të showbizit si duket nga ana e aktorit Veshaj nganjëherë ka edhe raste jo kur ndihet mirë me veprimet e këngëtares Ramosaj.

Së fundi, është bërë virale një video në rrjet ku Beatrix është përballë Donaldit dhe bënë disa gjeste me flok por si duket këtij të fundit nuk i pëlqenin.

Derisa Beatrix po bënte këto veprime Donaldi i drejtohet në një formë mjaft arrogante për të ndaluar gjestet.

“Do ta këpus një unë ty po ik ulu atje”, ishin fjalët e tij drejtuar Beatrix e cila po e merte me shaka dhe qeshte derisa Donaldi dukej mjaft serioz në mimikat e fytyrës. SHIKO VIDEON KETU

Nderkohe një lojë shumë e bukur dhe romantike është zhvilluar mbrëmjen e djeshme në shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’. Pajtimi me Sarën dhe Donaldi me Beatrix kanë zhvilluar një pyetësor.

Ata do t’i drejtojnë njëri-tjetrin pyetje të përzgjedhura rastësisht dhe do të kënë disa sekonda kohë që të shkruajnë përgjigjet e tyre.

Në një pyetësor të organizuar nga “Vëllai i Madh”, Donaldi dhe Beatrix i kanë drejtuar njëri-tjetrit pyetje për të kuptuar se sa mirë e njohin ata njëri-tjetrin.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *