Shpërndaje lajmin

Shqipëria komuniste zakonisht imagjinohet si një burg, ku peizazhi mbizotërohej nga bunkerë, sinjalet televizive dhe ato të radios ishin mjeti i vetëm për të kapërcyer kufijtë dhe çdo mospajtim shtypej ashpër. Kjo narrativë përcjell ndjenjën e shtypjes së përjetuar nga shumë shqiptarë, por fsheh kompleksitetin e situatës në terren. Në atë kohë, si dhe tani, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *