Dolën për shëtitje në det, zhduken 2 pushuese në Ksamil

Shpërndaje lajmin

Dy pushuese janë shpallur të humbura, pasi kanë marrë një pedalion në një prej plazheve të Ksamilit dhe nuk janë kthyer ende.
Pushueset, për të cilat ende nuk dihet identiteti, kanë marrë një pedalion me qira rreth orës 12:00 dhe do shëtisnin deri në orën 15:00.
Pasi ka kaluar ora në të cilën duhet të riktheheshin, pronarët e pedialionit janë shqetësuar, duke dhënë alarmn edhe në Policinë Kufitare. Deri tani nuk dihet asgjë për fatin e tyre, ndërkohë mësohet se sendet e tyre vajzat e reja i kanë marrë me vete në pedalion.
Lajmi në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *