“Dosja 184”, dëshmitarët e mbrojtjes ankohen se u përndoqën dhe dhunuan nga opozita

Shpërndaje lajmin

Ish-shefi i komisariatit të Peshkopisë Robert Aga, i pandehur në një prej gjyqeve që po zhvillohen për “Dosjen 184” për blerjen e votave në zgjedhjet e pjesshme në Dibër në vitin 2016, shpërtheu me akuza gjatë seancës së të mërkurës, në të cilën u pyetën dëshmitarë të thirrur prej tij dhe ish-administratorit të Lurës Hasan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.