Drashkoviç thumbon Serbinë!: Serbia është humbëse ndaj Kosovës! Kosova në Kushtetutën tonë është vetëm formaIitet!

Shpërndaje lajmin

Pse serbët kur largohen nga Serbia nuk shkojnë në Rusi; pse serbët kur largohen nga Serbia nuk shkojnë në Kinë, por po ndodhë kundërta, serbët kur largohen nga Serbia shkojnë në shtetet evropiane, në Amerikë, në Kanada, në Australi, gjysma e popullit serb ndodhet në këto shtete!
Të kujtoj faktin se, të gjithë serbët që jetojnë në shtetet ku kanë kushte të mira jete, ku kanë liri të plotë jete, nuk do të kthehen më në Serbi!
Nuk kanë më të voglën arsye që të kthehen dhe të jetojnë në Serbi!
Në Serbi dominon politika e interesit rus, një politikë e cila na largon nga Bashkimi Evropina, nga këto vende ku serbët e shohin ardhmërinë, perspektivën dhe kjo nga ana e Ru sisë po bëhet për qëllime të saj; nuk është insteres i Serbisë që të mbështes këtë politikë që bo bën R usia në Se rbi!
Andaj, Serbia duhet ta më parë që Kosovën ta heqë nga Kushtetuta e Serbisë; ta largoj, meqë Kosova në Kushtetutën e Serbisë është formalitet; është formalitet për faktin se Serbia nuk është më në Kosovë!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.