Dronët testohen suksesshëm në Zvicër

Shpërndaje lajmin

 
Zvicra ka testuar suksesshëm dronët e saj, që realizuan fluturimin nga kantoni Lugano në Cyrih, përcjell albinfo.ch.
Swiss Post, e cila e menaxhoi për 7 vjet biznesin, i cili pas përqendrimit të departamenteve mjekësore në Civic nuk ishte më fitimprurës, ia shiti kompanisë amerikane Matternet, një kompani që ndërton dronët.
Andreas Raptopoulos, themeluesi i saj i parë, ka një qëllim ambicioz, shumë të madh për Luganon: një rrjet shpërndarjeje të objekteve shëndetësore që mbulojnë një qytet të madh. Dhe, për ta arritur atë, ai do të duhet të lëvizë në veri të Alpeve për të krijuar rrjetin më të madh të dërgesave në botë në Cyrih.
Raptopoulos e konsideron këtë lloj droni si më të avancuarin në botë, me rregullore që miratohen edhe nga vende të tjera.
Një mjedis dinamik që ushqen aspiratat e Matternet, me rrjete dërgimi me dron në të gjitha qytetet kryesore në të ardhmen, të gatshëm për të transportuar çdo lloj produkti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *