‘Duhet të presim të vdesi një person’, KPA ngre pikëpyetje mbi hetimet e ILD-së

Shpërndaje lajmin

Seanca publike e zhvilluar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, KPA për shqyrtimin e ankimit të gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha ndaj vendimit të Këshillit të Lartë Gjyqësor, KLGJ për sharkimin e saj, u dominua nga debatet, komentet dhe pyetjet mes palëve, ku në mënyrë të përsëritur kryesuesja e trupit gjykues, Albana Shtylla tërhoqi vëmendjen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *