“Dukem naiv, por jam idealist”, Endri Fuga mbron Agjencinë e Medias dhe Informimit

0
Shpërndaje lajmin

Endri Fuga i bëri komentet gjatë një seancë dëgjimore në Komisionin Parlamentar për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, e kërkuar nga deputetja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa. Ai tha se Agjencia për Media dhe Informim lindi si nevojë për të bërë një organizim të strukturuar të punës për informimin e medias dhe publikut pas […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *