Shpërndaje lajmin

Artistët Caroline Bachmann dhe Klodin Erb dhe inxhinierët e ndërtimit, Jürg Conzett dhe Gianfranco Bronzini, kanë fituar Çmimin e Madh Zviceran për Art/Prix Meret Oppenheim 2022.
Çmimi, i cili vlen 40,00 CHF, u është dhënë që nga viti 2001 artistëve, arkitektëve, kuratorëve dhe profesionistëve, puna e të luajturit një rol kyç rreth lidhjeve me artin dhe arkitekturën dhe kanë nxitur dialogun kulturor në Zvicër dhe më gjerë.
Fituesit do t’i marrin çmimet e tyre më 13 qershor në Bazel, në të njëjtën kohë me fituesit e Swiss Art Awards, shkruan swissinfo.ch, përcjell albinfo.ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *