April 14, 2021

Dy fabrika vaksinash në Evropë marrin ‘dritë jeshile’

Shpërndaje lajmin

Agjencia Evropiane e Barnave ka aprovuar dy fabrika për prodhimin e vaksinave Covid-19.

EMA tha në deklaratë se kishte miratuar vendin e prodhimit Halix në Hollandë që bën vaksinën AstraZeneca dhe impiantin në Marburg, Gjermani, nga BioNTech / Pfizer.

AstraZeneca kishte thënë që miratimi  mund të çojë në dërgesat e para të BE deri në fund të këtij muaji.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *