January 23, 2022

Dy mijë euro në lojë, por sa fitoi Luana? Drithërima te “Kutia 21”

Shpërndaje lajmin

Dy herë refuzoi 640 euro dhe në fund Luana doli me 200 euro nga “Kutia 21” në “ABC”. Loja ishte emocionuese.

Dy mijë euro ishin në lojë deri në fund, por lojtarja e mbrëmjes e së sotme vendosi që të mos pranonte ofertën e bankierit.

Në fund rezultoi se në kutinë e saj kishte 200 euro.

“Kutia 21” e drejtuar nga Enkel Demi dhe Edi Oga vjen nga e hëna në të premte në ekranin e “ABC”./ Abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *