Dyshohet se përvetësuan 5 mijë metra tokë, arrestohet ish-juristi i Hipotekës dhe 2 persona të tjerë

Shpërndaje lajmin

Policia e Durrësit arrestoi 3 persona që dyshohen që në bashkëpunim me njëri-tjetrin i morën 5000 m² një qytetari, duke e regjistruar në Hipotekën e Durrësit sikur të ishte e tyre. 60-vjeçari me iniciale Artur Isaku, ish-jurist i Hipotekës së Durrësit dyshohet se ndihmoi për të realizuar përvetësimin e tokës 2 të arrestuarit e tjerë, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *