E anashkaluar, e pandëshkuar: Dhuna ekonomike në Ballkan

0
Shpërndaje lajmin

Adina shpjegon se paratë që i duhen i merr nga i shoqi. “Dhe gjithmonë më duhet të shpjegoj pse më duhet diçka kur e blej… Ndonjëherë, me kuptimin e plotë të fjalës, i lutem të më japë paratë”, tha ajo. Adina, e cila kërkoi të mos identifikohej me emrin e saj të vërtetë, ishte në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *