E FUNDIT/ 38 herë ndërhyrje në një rrugë në Elbasan, priten arrestime për abuzimet me investimet publike (VIDEO)

0
Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Elbasanit ka nisur hetimet për abuzimet e kryera gjatë viteve të fundit me investimet publike.
Hetimet jënë paraprakisht në fazë verifikimi, në rrugën 28 nëntori.
Sipas burimeve, Bashkia e Elbasanit investoj rreth 5 milion euro dhe pa kaluar 6 vite nga ky investim drejtoria e ujësjellësit ka ndërhyre me shumë se 37 herë për të riparuar defektet si pasojë e cilesisë së dobët të punimeve toksore.
Mëngjesin e ditës së sotme, në këtë rrugë po ndërhyej për të 38 herë.
Bëhet me dije se investimi në kete zonë është kryer nga firma ergi shpk./ /


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *