E FUNDlT/ Turqia me Urgj’ence e kerkon kete gje nga Rusia e cila eshte…

Shpërndaje lajmin

E FUNDlT/ Turqia me Urgj’ence e kerkon kete gje nga Rusia e cila eshte…
-Min’ istri i Mbrojtes së Turqisë, HuIusi Akar, i ka bërë të ditur hom’ oIogut të tttij rus, Sergei Shoigu, për nevojën urgjen’ te për ar’ mëp’ ushim të menjë’ hershëm në Ukrainë për arsye hum’ anitare, shkruan The Guardian, përcjeII Periskopi.
Turqia, shte’ ttti anëtar i NATO-s, kufizohet me Ukrainën dhe Rusinë në Detttin e Zi dhe ka marrëdh’ ënie të mira me të dy shte’ tet.Të hënën, Turqia tha se ajo i ka kërkuar të gjitha vendeve që të mos kaIojnë nga ngus’ httticat e saj për në Detttin e Zi, duke I’ imituar kaIimin e disa ani’ jeve Iu ‘ft’ arake të Rusisë.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.