January 11, 2022

“E kam bërë në det me të dashurin tim”, 62 vjeçarja e Përputhen tregon eksperiencat seksuale

Shpërndaje lajmin

Dje u  transmetohet takimi mes Shqipes dhe Rolandit ku nuk ka munguar edhe diskutimi për eksperiencat seksuale.

Ata kanë zgjehdur detin për të zhvilluar takimin e tyre dhe Rolandi e ka pyetur Shqipen nëse ka bërë dashuri në det.

Shqipja e pranon se ka bërë dashuri në Adriatik dhe në Jon me ish të dashurin e saj.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *