E pabesueshme: Shikoni si ky person e çon një kalë, provoeni ky njeri ju sfidon

Shpërndaje lajmin

Një video e publikuar në rrjetet sociale është bërë virale, ku protagonist janë një person dhe një kalë.
Mund të duket e pabesueshme, por një person sigurisht muskuloz, e teston vetën dhe ia arrinë qëllimit, pasi arrinë ta çon lartë një kali.
{“@context” : “https://schema.org”,”@type” : “VideoObject”, “name” : “video extra nje person e ngrit lart kalin”, “duration” : “PT8S”, “thumbnailUrl” : “https://ub1doy938d.gjirafa.net/media/y1q0tx/thumbnails/retina.jpg”, “uploadDate” : “2021-05-07”, “contentUrl” : “https://video.gjirafa.com/embed/video-1620342719-mp4?autoplay=true&am=true” }

Leave a Reply

Your email address will not be published.