E pazakontë në Indi/ Hidhet në lumë për shkak të qenve të egër, qeni shpëtohet nga krokodilët

0
Shpërndaje lajmin

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Indi, ku një qen ka rënë në lumë dhe është shpëtuar nga krokodilët. Qeni u hodh në lumë për ti shpëtuar qenve të egër që po e ndiqnin, por në fakt u shpëtua nga 3 krokodilë të cilët e ndihmuan në vend që ta gllabëronin.

Sipas mediave, këta krokodilë e shtynë deri në breg ku mund të ngjitej dhe më në fund shpëtoi.
Sipas studiuesve, shpëtimi i qenit mund të jetë një shenjë e “inteligjencës emocionale” nga krokodilët, që një specie mund të përjetojë ndjenjat e një tjetri në vend të sjelljes altruiste.
/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *