E Premtja e Mirë në Vatikan pa Papa Françeskun

0
Shpërndaje lajmin

Papa Françesku nuk shërbeu në ceremoninë e “Rrugës së Martirizimit” në mbrëmjen e së Premtes së Madhe Katolike në Kolose.
Ky është një ndryshim në minutën e fundit, pasi deri nga Vatikani ishte njoftuar se Papa do të ishte i pranishëm.
Françesku e ka ndjekur të gjithë ceremoninë nga manastiri i Shën Martës në Vatikan, ku jeton.
Sipas informacioneve, vendimi është marrë me rekomandimin e mjekëve në mënyrë që Papa të pushojë dhe të kryesojë shërbesën e Ngjalljes nesër dhe të dielën, për Pashkët Katolike.

Papa Françesku kohët e fundit shfaqi simptoma të bronkitit dhe ai gjithashtu ka një problem kronik me ecjen për shkak të dhimbjes në gjunjë që e detyron atë të lëvizë në një karrige me rrota ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *