September 25, 2021

E vrau ish-burri në prag të derës, kushëriri: E rrëmbyen 13-vjeç, gjetën bukën në tokë (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Në  ditë n e sotme po mbahet një  protestë  pë r vrasjen e vajzë s së  re, 23-vjec, Sabrina Bengaj e cila u vra nga ish-bashkë shorti i saj Elton Metaj.

Kushëriri i Sabrina Bengajt ka treguar se përveç gjakut, ditën e krimit ka gjetur në tokë dhe bukën që po hante e reja në atë moment.

Në një prononcim nga sheshi ku po protestohet dhe kërkohet drejtësi, kushëriri i Bengajt shton se vajza nuk është martuar me dëshirë por është rrëmbyer nga Elton Metaj.

“Lajmet janë të rreme, s’jemi nga ata që i martojmë vajzat fëmijë. Përveç gjakut gjetëm edhe bukën të hedhur në tokë. Vajzën e kanë rrëmbyer, e gënjeu ish-burri dhe nëna e tij,”- tha kushëriri ndër të tjera. / /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *