April 15, 2021
Shpërndaje lajmin

Mund të keni dy vaksina të tjera në një muaj në muajin e ardhshëm.

Vaksina me një dozë nga Johnson dhe Johnson mund të autorizohet, por është e paqartë se kur bën që të mbërrijnë vaksinat e para – dhe një prodhues gjerman.

Curevac ka ngritur një zyrë në Bazel. Zvicra autorizon vetëm barna nga ndërmarrja që ka një bazë zvicerane.

Qeveria qartë ka besim në vaksinën gjermane – ajo ka porositur pesë milionë doza. Droga është ende teknike në fazën e fundit të provës së saj, por shpresohet që të jetë gati në qershor.

Do të duhen dy doza për tu vaksinuar, por vaksina Curevac është më e qëndrueshme për shumë të tjera – zgjat disa muaj në një frigorifer normal, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Zyra e re e kompanisë në Bazel pritet të punësojë 60 persona.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *