April 19, 2021

Edhe Edward Norton bën thirrje të mbrohet lumi Vjosa

Shpërndaje lajmin

Pas Leonardo DiCaprio-s, është aktori tjetër famëlartë nga Hollivudi, Edward Norton, ai që ka kërkuar që ky lum të mbrohet.

“Lumi Vjosa rrjedh i pazbutur nga burimi në det dhe grupet lokale komunitare në Shqipëri po kërkojnë që të mbrohet përmes krijimit të një parku të ri kombëtar”, ka shkruar Norton në Tëitter.

“Tregojeni përkrahjen tuaj, dhe shpërndajeni filmin e Patagoniës me (hashtag-un) Parkun Kombëtar Vjosa tash”.

Përndryshe, Norton njihet për filma si “American History X”, “Primal Fear”, “Fight Club” dhe “Birdman”, duke qenë tre herë i dominuar për Oskar.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *