Shpërndaje lajmin

Qytetarë të Tetovës sonte kanë ndezjr qirinj në nderim të veprës së policit të Kosovës Afrim Bunjaku i cili ra në krye të detyrës.
Në sheshin e këtij qyteti është vendosur fotografia e heroit Bunjaku, si dhe janë ndezur qirinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *