Shpërndaje lajmin

Edicionet informative ne ABC News. Zhvillimet më të fundit të aktualitetit, politikes, kultures, sportit, rajonit dhe botes do të vijnë tek ju për rreth 60 minuta.
Temat kryesore e ditës do të zgjerohen gjithshtu përmes analistëve, apo ekspertëve të njohur në studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *