Shpërndaje lajmin

Prokurorja Edina Kurti e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës u përball të premten më 28 tetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore ajo dha shpjegime për burimet dhe pamundësitë financiare për dy apartamente dhe një automjet. Po ashtu, ajo dha shpjegime edhe për gjetjet në disa çështje profesionale. Procesi i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *