Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 19 janar 2021 të ndërpresë procesin e rivlerësimit për prokurorin Edmond Kariqi, për shkak të dorëheqjes së tij si dhe i hoqi të drejtën e rikthimit në sistemit të drejtësisë për 15 vjet. Në vendimin e arsyetuar të KPK sqarohet se hetimi administrativ në kuadër të procesit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *