September 18, 2021

Ekspertët zbulojnë se sa letër higjienike duhet të përdorni sa herë që shkoni në tualet

Shpërndaje lajmin

E keni menduar ndonjëherë se cila është sasia e duhur që duhet të përdorim letër higjienike?

Ta mbështjellësh atë rreth dorës ose të tërheqësh ‘topin’, mund të çojë në humbje ekonomike, shkruan “The Sun”.

Ekspertët e higjienës dhe të shëndetit zbuluan se cila është përgjigja e saktë në lidhje me këtë fenomen.

Ata sugjerojnë të përdorni deri në dhjetë “fletë” nga topi i letrës higjienike, në të kundërt, do ta shpërdoroni atë dhe paratë tuaja.

Gjithashtu, 10 është numri maksimal që mund të përdorni. Ekspertët shtuan se është e domosdoshme të mbyllni kapakun e tualetit përpara se të shkarkoni ujin për të parandaluar përhapjen e mikrobeve.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *