Eksperti: Buzëkuqi dhe celulari, arsyet pse femrat hutohen kur drejtojnë makinën

Shpërndaje lajmin

“Për të qenë real, në përgjithësi femrat janë më të kujdesshëm se meshkujt përsa i përket shpejtësive mbi normat e lejuara. Por duhet theksuar që janë pak më të pakujdesshme  dhe të pavëmendshme, sidomos në zonat urbane, ku më tepër janë në shkelje të rregullave në mëyrën e sjelljes, të parkimit.
Bëhen pengesë shpeshherë në semafor, ku kkemi femra që përdorin shpeshherë celularin, buzëkuqin apo pengesa të tjera për qarkullimin rrugor”, theksoi ai.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *