Ekspertja jep paralajmërimin e frikshëm! Mos hani më byrekë, ja çfarë na ndodh kur e konsumojmë këtë produkt

Shpërndaje lajmin

Psikologia turke, Nejla Avci ka bërë një deklaratë me të cilën i ka çuditur, por edhe frikësuar të gjithë.
Ajo ka thënë se byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit.
Këtë deklaratë, ajo e ka bërë gjatë seminarit me temë “Mungesë vëmendjeje të çrregullimit hiperaktiv”.
Më tej psikologia turke ka thënë se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidrate janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit.
Më tej ajo ka thënë këto fjalë:
“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të madhe në çrregullimin e hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes.
Byreku pengon zhvillimin e trurit. Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë negative ndikon mbi trurin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *