Ekspozita sjell ‘në dritë’ dhomën e errët të familjes Marubi

Shpërndaje lajmin

Përmes ekspozitës së quajtur ‘Expose’ të kuruar nga Orestia Kapedani vizitorët u kthyen dekada pas në kohë, në dhomën e errët më nuancë të kuqe duk eu bërë dëshmitarë të procesit të fotografisë. Ato njohën se cilat ishin etapat e krijimit te fotografisë së Marubëve – të cilat janë njëkohësisht vepra arti dhe dëshmi historike. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.