Elegancë dhe profesionalizëm artistik shqiptar, sopranoja Ermonela Jaho

Shpërndaje lajmin

Padyshim se krijimi dhe kujdesi i imazhit është gjëja parësore për një artisit.
Së fundmi, sopranoja Ermonela Jaho, frymëzoi veshjen dhe pamjen e saj me ngjasim të ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha.
Ajo po promovon strikt elemente të etnokulturës shqiptare, sepse potenciali i artit është universal.
Por, kur kultura e popullit tënd përbën për një artist, një vlerë të shtuar në performancat e tyre.
Foton e saj ka realizuar, fotografi shqiptar, me renome botërore, Fadil Berisha.
Sopranoja shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho është e vlerësuar ndërkombëtarisht.
Ermonela Jaho, jep gjithherë performancë të mrekullueshme duke “pushtuar” skenat e operas. /Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *