Emigrimi do të zbërthehet në Bienalen e Arkitekturës në Venecia ku merr pjesë edhe Kosova

Shpërndaje lajmin

Poliksen Qorri-Dragaj dhe Hamdi Qorri janë dy arkitetët të cilët janë përzgjedhur për të përfaqësuar Kosovën në Bienalen Ndërkombëtare të Arkitekturës në Venecia.
Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Kulturës nëpërmjet një njoftimi. “Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, duke u bazuar në raportin e jurisë vlerësuese dhe të komisionares së Pavijonit të Kosovës, ka nënshkruar vendimin për ekipin e kuratoratëve që do ta përfaqësojnë Kosovën në këtë Bienale. Kuratorët Poliksen Qorri-Dragaj dhe Hamdi Qorri do të prezantohen me projektin ‘RKS2 Transcendent Locality’”, shkruhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *