EMRI/ Arrestohet një mjek në Tiranë

0
Shpërndaje lajmin

Një mjek është arrestuar sot në Tiranë, ndërsa një tjetër është shpallur në kërkim.
Mjeku i arrestuar është Kosta Dhima. Ndërkohë nuk është bërë ende i ditur emir i mjekur tjetër. Arrestimi i mjekut është bërë në kuadër të një operacioni të zhvilluar nga krimi ekonomik i Tiranës.
Sipas burimeve mjeku pununte në një spital privat dhe kishte dhe një klinikë private në pronësi të tij.
Ai është arrestuar për kontrbandë medikamentesh.
vijon
/ / 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *