Ende i papërgatitur, Ballkani përballet me një tjetër sezon zjarresh

Shpërndaje lajmin

Me vapën e verës tashmë mbi ta, dhe barin që nis të thahet, pak vende ballkanase mund të thonë me besim se janë gati të përballen me një nga kërcënimet më të mëdha të sezonit të verës – zjarret. Në terrenin malor dhe kodrinor të Ballkanit, përdorimi i avionëve për shuarjen e zjarrit është dëshmuar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.