Shpërndaje lajmin

Sekretari i përgjithshëm i Kryeministrisë, Engjëll Agaçi u paraqit të premten më 17 maj në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK. Pasi doli nga godina e prokurorisë ai deklaroi shkurtimisht se ishte thirrur si person që ka dijeni për inceneratorin e Tiranës dhe se të gjithë duhet të jenë në dispozicion […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *