Erebara: Të varfërit futen në burg për kasolle, e të pasurit ndërtojnë në Tiranë

0
Shpërndaje lajmin

Gazetari Gjergj Erebara e konsideroi fushatë marketingu nismën e qeverisë për ndërtimet pa leje.
Në një intervistë për Euronews Albania, gazetari theksoi se të varfërit në vendin tonë futen në burg për një kasolle, ndërsa të pasurit ndërtojnë në mes të Tiranës ndërkohë që oligarkët nuk dënohen për asgjë.
“Është një fushatë marketingu  e qeverisë atë paligjshmërisë që është sheshit. Qeveria nuk e fsheh dot faktin se shqiptarët e varfër futen në burg për një kasolle lope ndërsa të pasurit ndërtojnë në mes të Tiranës dhe asnjë zyrtarë apo prokurorët nuk i shohin. Të gjithë biznesmenët janë të lirë. Oligarkët nuk dënohen për asgjë”- theksoi ai.
LEXONI GJITHASHTU: 

“Qeveria vepron politikisht e jo ekonomikisht”, gazetari për pagat dhe energjinë
KESH ble 34 milionë euro energji për muajin tetor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *